P&M Scooter Techniek

Dinsdag 22 Juni t/m Donderdag 15 Juli gesloten !

Zoals het er nu uit ziet gaan wij eind Oktober 2021 verhuizen naar een nieuw en kleiner  pand. Houd u deze ontwikkelingen in de gaten zodat u niets belangrijks mist!!


Door de hoge concurrentie strijd van webwinkels en een te veel aan zogenaamde dealers op 1 m2 stoppen wij de levering van nieuwe scooters en de meeste onderdelen via onze website. uiteraard blijven wij voor de meeste importeurs een belangrijk reparatie/onderhoud punt in Noord Holland en blijven wij natuurlijk deze taken ook netjes voor u uitvoeren met behoud van uw garantie.


Allround gecertificeerd scooter, auto en motorscooter techniek Purmerend. Reparatie punt van o.a. IVA, BTC, AGM, Senzo, Edwards, Santini, thurbo en Overige GY6 merken en modellen. Ook uw Vespa, Sym, Piaggio en overige Euro 4 en 5 Scooters worden met de grootst mogelijke precisie onderhouden, afgesteld en vanaf 2018 uitgelezen en zo nodig geprogrammeerd.


P&M Scooters timmert sinds 1992 aan de weg omtrent scooters, brommers, brommobielen en crossmotoren. Van 1992 t/m 2014 repareerden wij onder de naam ScootShop, Vanaf 2014 hebben wij een naamswijziging gedaan naar P&M Scooter techniek welke wij vandaag de dag nog steeds met grote bekendheid vertegenwoordigen..


 

© 1994 | P&M Scooter Techniek